“Ontdek de Sallandse heuvelrug” een 65+ wandeling

Maak een wandeling langs heuvelachtige heidevelden en verlaten paden. Geniet in een rustig tempo van de prachtige glooiende heidevelden en de vergezichten. Laat u verrassen door de bergen vol natuur

Ga dinsdag 15 mei ’s middags om 13.30 uur mee met een gids van Staatsbosbeheer en ontdek in een rustig tempo de Sallandse Heuvelrug.

De start is bij het BuitenCentrum, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal. Vandaar gaat u met de auto naar het uitzichtpunt Noetselerberg. Een vergunning om hier te parkeren wordt verzorgd.
Bij het uitzichtpunt start de wandeling. De gids vertelt u graag over het uitgestrekte gebied, de cultuurhistorie en over de planten en dieren van het gebied.
U heeft een uitgebreid zicht over de weidse heidevelden en bosranden en natuurlijk gelegenheid om foto’s te maken en vragen te stellen. Onderweg is er een pauze en krijgt u koffie of thee met iets lekkers aangeboden. Dit is bij de prijs inbegrepen.
U kunt zich aanmelden via de website van het BuitenCentrum. https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/ontdek-de-sallandse-heuvelrug-65-plus-wandeling

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...