OLST - Op maandagochtend 24 december, even voor 09.00 uur, heeft er bij een woonwagenkamp aan de Rijksstraatweg bij Den Nul een gewapende overval plaatsgevonden.

Gewapende overval op woonwagenkamp

Twee personen kwamen aanrijden in een zwarte BMW. Zij liepen vervolgens af op een bewoner die bij zijn woonwagen stond. Ze eisten geld van de man en bedreigden hem met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Omdat de man zich verzette, sloegen de overvallers op de vlucht. Ze reden weg in de richting van Den Nul. Op dat moment kwam ook een landbouwtrekker uit de richting van Den Nul aanrijden.

De politie wil contact met de bestuurder van de trekker. Ook andere getuigen die mogelijk de zwarte BMW hebben zien rijden in deze omgeving rond dit tijdstip worden verzocht contact op te nemen met de politie. De inzittenden waren tussen de 20 en 25 jaar oud, 1.80 meter lang en vermoedelijk hadden zij een lichtgetinte huidskleur. Hun gezichten hadden zij bedekt ten tijde van de overval. Mensen die meer weten of aanslaan op de combinatie van de twee met de zwarte BMW, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...