Online bekendmaking winnaar Groene Twinkeling 2021

Maandag 1 februari om 16.00 uur is de bekendmaking van de winnaar van de Groene Twinkeling 2021. Dat gaat dit jaar online via www.groenetwinkeling.nl. De belangrijkste biodiversiteitsprijs voor ondernemend Overijssel wordt online uitgereikt door presenator André van der Zee, bekend van RTV Oost-programma Het Groene Oosten. Op gloednieuwe wijze worden de genomineerde bedrijven gepresenteerd en de winnaar bekend gemaakt.

Natuurlijke Kwekerij Decohof uit Hoonhorst, Farmfood uit Nijverdal en Holsto Tuinen & Buitenleven uit Olst zijn genomineerd omdat hun bedrijf als beste biodiversiteit en bedrijfsvoering weet te verbinden. In de 20 minuten durende uitzending laten de drie bedrijven zien dat biodiversiteit niet suf is, maar juist logisch, leuk en heel hard nodig is.

Vrienden van de Groene Twinkeling

Voor de tiende keer op rij wordt de Groene Twinkeling Award uitgereikt. Andere jaren was het decor het Buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug. De genomineerden wisten zich omringd door zo’n 250 vrienden van de Groene Twinkeling tijdens de groenste nieuwjaarsbijeenkomst van Overijssel. Online kan de organisatie nog veel meer vertrouwde vrienden ontvangen. Iedereen is van harte welkom! Vanaf 16.00 uur is de uitzending te zien via de website van de Groene Twinkeling.

Maak kans op een wandeling met de boswachter!

Niet eerder hebben natuurgebieden zo enorm in de belangstelling gestaan als nu. Massaal zoekt iedereen afleiding in de natuur. Daarom is de organisatie van de Groene Twinkeling benieuwd naar natuur in de buurt. Iedereen kan meedoen door nog deze week een foto in te sturen van zijn/haar favoriete groene plek in Overijssel! Stuur de foto naar info, onder vermelding van: #GT21; de locatie in de buurt in Overijssel waar de foto is gemaakt en de naam van de inzender.

Mailen kan tot 1 februari. Alle foto’s worden gedeeld zodat ook de nog onontdekte parels van Overijssel aandacht krijgen. De fotograaf van de mooiste, leukste of opvallendste foto maakt kans op een wandeling met de boswachter!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...