Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van start

MKB Nederland meet van iedere gemeente hoe MKB-vriendelijk zij is. Zo ook van de gemeente Raalte. De ondernemersverenigingen en de gemeente Raalte vragen ondernemers uit de gemeente om hun ervaringen over het ondernemersklimaat in Raalte te delen door het onderzoek in te vullen.

Anderhalf jaar geleden was dit onderzoek de aanleiding voor de gemeente Raalte en ondernemersverenigingen om de handen in een te slaan. Samen hebben zij met allerlei acties geïnvesteerd in het contact tussen ondernemer en gemeente.

Paul Maas, voorzitter Kring Raalter Werkgevers, roept namens alle ondernemersverenigingen iedere ondernemer op om deel te nemen aan het onderzoek: ‘Het mooie aan de afgelopen periode is dat we samen écht werken aan een goed ondernemersklimaat in deze gemeente. We zijn benieuwd hoe jij het ondernemen in en met Raalte nu ervaart. Daarom is het erg belangrijk om deel te nemen aan dit onderzoek’.

Wethouder Dennis Melenhorst onderschrijft deze boodschap: ‘Het ondernemersklimaat is een ontzettend belangrijke factor in het succes van onze lokale economie. Wij willen graag weten hoe ondernemers het contact met de gemeente ervaren’.

Neem deel aan het onderzoek
Ga naar raalte.nl/ondernemers en open het onderzoek. Ook ontvangt iedere ondernemer die aangesloten is bij een ondernemersvereniging een uitnodiging van zijn of haar voorzitter.

Over het onderzoek
MKB-Nederland reikt eens in de twee jaren de prijs voor de MKB-vriendelijkste gemeente uit. Het onderzoek berust op vier pijlers: de tevredenheid van de ondernemers over de eigen gemeente, het imago van de gemeente bij ondernemers buiten de gemeente, communicatie en beleid met betrekking tot het midden- en kleinbedrijf en de gevoelswaarde van lokale lasten.

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...