Normaal op plaats 9 in TOP2000

Het nummer ‘De Boer dat is de Keerl’ van Normaal staat in de Top2000! Nieuw ingekomen op de 9e plek! Wat een fantastisch resultaat heeft de actie van Team Agro NL opgeleverd.

Het plan om de radio lijst-der-lijsten te bestormen met prachtige nummers die een Ode geven aan de Boer(in) is geslaagd. En dat hebben wij aan jullie te danken!

Bij deze een #odeaandestemmers

Team Agro NL bedankt jullie als stemmers en kijken terug op een mooie verbindende en positieve actie tussen Boeren, Burgers en Buitenlui.

Het interview met Bennie Jolink, die als boeren boegbeeld van Normaal zijn steun gaf, in een filmpje met beelden uit de agrarische sector. Het werd volop gedeeld en gewaardeerd, aandacht voor de positie van de boer(in) op een muzikale manier.

Het nummer ‘De Boer dat is de Keerl’ klonk regelmatig uit de speakers bij verschillende tv-, en radio stations. Een pracht-actie!

Steun

Wij voelen ons gesteund in deze roerige tijden en ons boerenhart gaat sneller kloppen van dit resultaat. Laten we deze #odeaandeboer er vooral in houden en met elkaar onze sector positief naar buiten blijven brengen.

Namens Team Agro NL nogmaals bedankt, wij zitten aan de radio voor de Top2000 gekluisterd!

Wij zijn Trots op de Boer en op jullie allemaal!

Team Agro NL


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Maak van héél Overijssel één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag!

Buitenspeeldag in Overijssel Drie op de tien kinderen speelt niet of nauwelijks buiten. ...