Afgelopen maandag 9 januari is de nieuwe website van Carinova  www.carinova.nl live gegaan.

Nieuwe website Carinova

Midden vorig jaar fuseerden Carinova en Zorggroep De Leiboom en gingen verder onder de naam: Carinova. De organisatie kreeg daarbij een geheel nieuwe huisstijl. De frisse nieuwe website verenigt beide organisaties en is vriendelijk en goed toegankelijk.

Vertrouwd dichtbij via nieuwe site

Het gemakkelijk kunnen vinden van informatie en aanvragen van zorg waren de belangrijkste eisen. De site is voorzien van een heldere navigatiestructuur en op elke pagina is een zoekfunctie. Er is rekening gehouden met de oudere doelgroep. Lettergrootte kan makkelijk worden aangepast en er is een voorleesfunctie opgenomen. Voor verwijzers is een apart gedeelte ingericht waarop voor hen relevante informatie beschikbaar is.

Nieuw op de website is de mogelijkheid om positieve ervaringen met Carinova met anderen te delen via de waarderingssite Zorgkaart Nederland.
Verder zijn er op elke pagina snelkoppelingen te vinden die snel tot meer informatie leiden.
De website maakt gebruik van zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal. Via een geheel nieuw Content Management Systeem kan de website via een centraal ‘dashboard’ worden beheerd. Voor de ontwikkeling en vormgeving is het reclamebureau Youniq uit Holten verantwoordelijk.

Naast de nieuwe website zijn er ook een drietal afgeleide websites in de nieuwe stijl beschikbaar.
www.carinovabouwt.nl
www.werkenbijcarinova.nl
www.carinovahuishoudelijkehulp.nl

Zoekmachine optimalisatie
Er is hard gewerkt aan de nieuwe website. De nieuwe site is geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de website nog beter kan worden gevonden.

Via de functie ‘Uw ervaring/enquête’ is Carinova erg benieuwd wat u er van vindt!

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene gaat in 2024 voor meer sfeer en beleving

RAALTE – Wie aankomende editie van Stöppelhaene het terrein op loopt, zal ...