Maandag 1 december organiseert Olst-Wijhe een informatieavond over de nieuw te realiseren brandweerkazerne aan de Wethouder M. van Doorninckweg in Wesepe. Deze bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum Wesepe en begint om 20:00 uur.

Nieuwe brandweerkazerne voor Wesepe

Aan de hand van een maquette van de omgeving, tekeningen en plattegronden wordt uitgelegd welk type gebouw de brandweer daar graag wil realiseren. De architect zal daarvoor aanwezig zijn en ook de vakgroep Ruimtelijke Ordening van de gemeente zal vertegenwoordigd zijn om de procedure toe te lichten en om vragen op dat gebied te beantwoorden. Vanuit de brandweer zal de postcommandant van Wesepe, de heer A.G. Grotentraast, uitleg geven over de intensiteit van het toekomstige gebruik en welke (beperkte) effecten dit zal hebben op de omgeving.

Alle omwonenden hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen voor deze informatieavond evenals de leden van de blusgroep Wesepe. Als u als belangstellende ook aanwezig wilt zijn, wilt u zich dan aanmelden door een mail te sturen naar het mailadres brandweer@olst-wijhe.nl of bellen met de publieksbalie van de gemeente Olst-Wijhe, telefoon 0570-568080.

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene gaat in 2024 voor meer sfeer en beleving

RAALTE – Wie aankomende editie van Stöppelhaene het terrein op loopt, zal ...