Nelleke van der Weerd zorgdirecteur bij Carinova

Nelleke van der Weerd is benoemd tot zorgdirecteur. Zij volgt daarmee de heer Jan Griepink op die per 1 juli jl. toetrad tot de Raad van Bestuur van Carinova. De daardoor ontstane vacature is in de afgelopen maanden door Nelleke, op interim basis, op uitstekende wijze ingevuld. Dit vormde voor de raad van bestuur reden om haar te benoemen tot zorgdirecteur, waarmee de vacature definitief is ingevuld.

Nelleke, van origine verpleegkundige, is altijd binnen de zorgsector (ziekenhuis en VVT) actief geweest. De laatste 9 jaar als lid van het managementteam van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Zij was daar integraal verantwoordelijk voor de patiëntenzorg. Wat langer geleden was Nelleke werkzaam bij Azora in Terborg en Zorgcombinatie Marga Klompé in Winterwijk.
Zij brengt veel deskundigheid mee.

In haar nieuwe functie zal Nelleke de ambities van Carinova verder helpen realiseren waarin welzijn en de best mogelijke zorg voor cliënten centraal staan. Carinova kent een platte organisatiestructuur. Er zijn 120 zelfstandige teams, ondersteund door een servicebureau en 11 teamcoaches. Samen met Janke Jorritsma vormt Nelleke de zorgdirectie van Carinova.

Met Nelleke heeft de raad van bestuur er alle vertrouwen in dat complexe zorgvraagstukken en uitdagingen met kennis van zaken adequaat kunnen worden aangepakt.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...