Nabeschouwingen GAE, voetbal, handbal, hockey, volleybal en korfbal

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Go Ahead Eagles wint met 1-2 van FC Utrecht op het laatste moment. Een terugblik op die wedstrijd met een samenvatting en de nabeschouwingen met René Hake, Bobby Adekanye en Willum Willumsson.
  • Voetbal: Schalkhaar wint met 1-0 in een wedstrijd in het rechterrijtje.
  • Voetbal: ABS verliest met 1-0 na een vroeg doelpunt van Beekbergen.
  • Voetbal: RDC wint op het laatste moment de Deventer derby tegen Koninklijke UD.
  • Handbal: Heeten wint nipt en kan de titel nog afsnoepen van Broekland.
  • Hockey: DHV H1 verliest ruim van Roden, staat laag in de stand, maar dat betekent niet dat het team slecht speelt.
  • Volleybal: Salvora wint ruim van WaHo en kan nog kampioen worden.
  • Korfbal: Devinco speelt als een-na-laagste tegen het laagste team en speelt gelijk.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Go Ahead Eagles

Samenvatting en interviews FC Utrecht – Go Ahead Eagles in de Eredivisie. Eindstand 1-2. Go Ahead Eagles staat 11e van de 18 in de stand met 29 punten. De volgende wedstrijd is zondag 2 april om 12:15 thuis tegen Ajax.

Indeling:

Amateurvoetbal

Trainer Marcel Geestman na de voetbalwedstrijd Schalkhaar – Witkampers in de 2e klasse I zondag. Eindstand 1-0. Schalkhaar staat 8e van de 14 in de stand met 23 punten.

Trainer Bas Groot Wesseldijk na de voetbalwedstrijd Beekbergen – ABS in de 3e klasse D zondag. Eindstand 1-0. ABS staat 12e van de 14 in de stand met 16 punten.

Trainer Kick Maatman van FC RDC na de voetbalwedstrijd Koninklijke UD – FC RDC in de 4e klasse H zaterdag. Eindstand 0-1. FC RDC staat 6e van de 12 in de stand met 26 punten. Koninklijke UD staat 10e met 10 punten.

Handbal

Trainer Harry Stoeten na de handbalwedstrijd Heeten DS1 – Pacelli DS1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 29-28. Heeten staat 2e van de 12 in de stand met 31 punten.

Hockey

Trainster Nienke Lokhorst na de herenhockeywedstrijd DHV H1 – Roden H1 in de 2e klasse, poule A. Eindstand 0-4. DHV staat 10e van de 12 in de stand met 8 punten. In de 5e ronde van de knock-out fase van de Silvercup verloor DHV vrijdag met 2-3 van GHBS H1.

Volleybal

Trainer Jordan Weggelaar na de damesvolleybalwedstrijd WaHo DS1 – Salvora DS1 in de 3e divisie B. Eindstand 1-3. Salvora staat 2e van de 12 in de stand met 71 punten.

Korfbal

Speler Arjan Agema na de korfbalwedstrijd Devinco 1 – Regio ’72 1 in de Poule 2D. Eindstand 14-14. Devinco staat 7e van de 8 in de stand met 8 punten.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...