Nabeschouwingen 1 en 2 oktober

Een terugblik op het Sallandse sportweekend met diverse nabeschouwingen. Ten eerste de stunt van Go Ahead Eagles op Ajax. De samenvatting en interviews van deze bijzondere wedstrijd zijn hier terug te luisteren. Ook zijn er diverse nabeschouwingen met de voetbaltrainers van de amateurclubs Schalkhaar, SV Raalte, Sallandia en Helios.

De handbalcompetitie voor de amateurs is dit weekend ook weer van start gegaan. We spraken de trainers van Heeten en HHZD na hun openingsduels. Ook spraken we de trainer van de volleybalheren van Avior en een trainer van korfbalvereniging Devinco uit Deventer.

Alle deze nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Eredivisievoetbal

Samenvatting en interviews Ajax – Go Ahead Eagles (1-1). Go Ahead staat 13e met 7 punten.

Indeling:

Amateurvoetbal

Trainer Marcel Geestman na de voetbalwedstrijd Schalkhaar – Reutum in de 2e klasse I. Eindstand 1-1. Schalkhaar staat 13e van de 14 in de stand met 1 punt.

Trainer Hendri Zwinselman van SV Raalte na de voetbalwedstrijd IJsselstreek – Raalte in de 4e klasse G zondag. Eindstand 5-2. Raalte staat 10e van de 11 in de stand met 0 punten. IJsseltreek staat 5e met 3 punten.

Trainer Robert Slinkman van Sallandia na de voetbalwedstrijd Sallandia – Lettele in de 4e klasse G zondag. Eindstand 2-0. Sallandia staat 2e van de 11 in de stand met 6 punten. Lettele staat 8e met 1 punt.

Trainer Harry Decheiver na de voetbalwedstrijd Helios – Harfsen in de 4e klasse H zaterdag. Eindstand 8-2. Helios staat 4e van de 12 in de stand met 3 punten.

Handbal

Trainer Harry Stoeten na de handbalwedstrijd Combinatie’64 1 – Heeten 1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 17-36.

Trainer Freddy Wolterink na de handbalwedstrijd HV Holten 1 – HHZD 1 in de 1e klasse. Eindstand 23-26.

Volleybal

Trainer Erik Paarhuis na de herenvolleybalwedstrijd Dusosa-Desto – Avior in de 1e divisie A. Eindstand 0-4. Avior staat 5e in de stand met 5 punten.

Korfbal

Trainer Rob Wilkens na de korfbalwedstrijd HKC (Hengelo) – Devinco in de Poule 2D. Eindstand 15-14. Devinco staat 5e van de 8 in de stand met 3 punten.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...