Muzikaal, cultureel carrousel voor buurtbewoners

De 3 wijkcentra van Raalte, de Buut, de Noaber en Centraal Hart, bieden een muzikaal, cultureel carrousel aan voor de buurtbewoners. Het komende half jaar geven zij maandelijks, plaatselijke muzikanten en zangers een podium om met hun optredens, elkaar te ontmoeten. Muziek verbindt, brengt mensen na een moeilijk coronajaar weer bij elkaar.

Dit is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Raalte, provincie Overijssel, vanuit Subsidie vitale en gezonde samenleving en ook een bijdrage van de Kracht van Salland. Deze gelden maken het mogelijk om deze optredens gratis aan te bieden, om de sociale en culture contacten te herstellen en te verbeteren, vooral voor diegene die het laatste jaar door corona de contacten zijn verloren. De optredens bieden een mogelijkheid om de draad weer op te pakken, om anderen te ontmoeten en weer deel te nemen aan het buurtcentrum.

De optredens zijn gratis toegankelijk, maar als gevolg van RIVM maatregelen is er een maximaal aantal gasten vastgesteld dat aanwezig kan zijn. Daarom is aanmelding bij het desbetreffende buurtcentrum noodzakelijk, via e-mail kan men een entreekaartje aanvragen, dit is incl. een consumptie. Bij goed weer in de zomermaanden zijn, deze optredens buiten bij de buurtcentra op de terrassen.

Donderdag 29 juli zijn de eerste optredens, we kondigen elke maand de nieuwe optredens aan.

Donderdag 29 juli:

Erwin Nijhoff 15.00 – 16.00 uur bij de Buut

Erwin Nijhoff 19.00 – 20.00 uur bij Centraal Hart

Annet Nikamp 19.00 – 20.30 uur bij de Noaber

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...