Met smoesjes over diesel aanbellen in buitengebied; verdachte situatie rond gestolen auto in Raalte en Diepenveen

Inwoners Broekland en Diepenveen zijn gisteravond en vanmorgen gewaarschuwd voor een verdachte situatie rond een grijze Renault Clio met het kenteken GP-723-D. De auto is gestolen en werd gisteravond in Broekland en vanmorgen in Diepenveen gezien. In Broekland belde de inzittende van de auto gisteren aan bij meerdere woningen met de vraag of de bewoners diesel voor hem hebben.

De bestuurder van de auto werd in het kerkdorp Broekland van het terrein gejaagd, aldus de politiewoordvoerder. Even later kwam ongeveer dezelfde melding binnen vanaf een andere locatie in Broekland. Toen de politie het kenteken van de auto checkte bleek deze als gestolen geregistreerd te staan.

Gestolen auto

Daarop volgde een burgernetmelding om uit te kijken naar de grijze Renault Clio met kenteken GP-723-D. De zoektocht heeft vooralsnog niets opgeleverd.

Diepenveen

Vanmorgen werd in de omgeving van Diepenveen gewaarschuwd voor een verdachte situatie rond dezelfde auto. Er is nu meer bekend over de bestuurder. Het zou gaan om een man van ongeveer 40 jaar met een tatoeage op zijn hand en vingers. Hij draagt een zwarte jas, een lichte trui en een spijkerbroek.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...