WNL gaat op werkdagen iedere ochtend een twee uur durende opiniërende nieuwsshow maken, op de plek van Goedemorgen Nederland.


Media – Telegraaf Televisie in september op Nederland 1

De uitzendingen starten in september. “Hierin kunnen we alles kwijt wat we onze leden hebben beloofd”, zegt voorzitter Fons van Westerloo. “De kijker zal merken wie de afzender is”, aldus Van Westerloo in de Telegraaf. “We krijgen volop de kans ons te profileren, met onderwerpen als financieel-economisch nieuws, het midden- en kleinbedrijf en het gebrek aan respect voor het echte gezag, tegen de hufterigheid.”

Het ochtendprogramma zal ook luchtiger onderwerpen bevatten en krijgt als naam Nederland Wordt Wakker. Dit is niet alleen een verwijzing naar het tijdstip, maar ook om duidelijk te maken dat we zaken zullen aankaarten.

De voorganger Goedemorgen Nederland van de KRO kreeg een zeer beperkt budget voor de schtendshow, WNL krijgt meer. “Voor ons wordt dit het belangrijkste programma, we krijgen er ook meer geld voor dan de KRO. Ik denk dat nog meer mensen gaan kijken”, zegt de WNL-voorzitter.”

De “linkse” tegenstanders zijn ziedend luister naar een radiofragment op Radio 1

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...