Mathijs Perton nieuw statenlid D66 Overijssel

Tijdens de Statenvergadering van woensdag 18 juli jl. is Mathijs Perton, geïnstalleerd als statenlid voor D66 Overijssel.
Perton (1976) is al enige jaren actief voor de partij en was voorheen o.a. raadslid in de gemeente Raalte. “Ik hoop met mijn portefeuilles Cultuur, Water en Ruimtelijke Ordening een waardevolle bijdrage te leveren. Het helpt enorm dat ik een brede interesse heb, ik ben me al volop aan het inlezen,” aldus het nieuwe statenlid.

Met zijn komst is de fractie weer op volle sterkte. Margreet Overmeen werd onlangs benoemd tot wethouder in de gemeente Hellendoorn. Statenlid Wybren Bakker volgde haar op als fractievoorzitter. Bakker, die sinds kort ook lijsttrekker is: “We zijn blij met de komst van Mathijs. Hij brengt een brede kennis, omvangrijk netwerk en veel ervaring mee. Zijn nuchtere kijk op verschillende onderwerpen helpt om ons nog beter in te zetten voor een mooi, duurzaam Overijssel voor iedereen.” Mathijs Perton is in het dagelijks leven (parttime) senior planner bij de gemeente Groningen.

Over Salland TV

x

Check Also

Mariënheem lijkt pas op de plaats te moeten maken aangaande de N35

Opgetogen trok waarnemend burgemeester Arco Hofland naar Den Haag om de minister ...