De voormalig international, die verantwoordelijk was voor de technische zaken bij de Deventer club, vindt het na zeven jaar tijd voor een nieuwe uitdaging.


Marc Overmars stopt na dit seizoen bij GAE

Overmars heeft overigens nog geen nieuwe werkgever in het betaalde voetbal. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt”, aldus Overmars. Dit jaar stelt GA Eagles teleur met de huidige elfde plek en dat heeft de beslissing om te vertrekken makkelijker gemaakt. “Uiteraard voel ik me verantwoordelijk. Misschien dat een frisse wind voor de club wel goed is.

De leiding van GAE zal zich op korte termijn moeten gaan beraden over de invulling van deze functie. Voor GAE voorzitter Edwin Mulder komt het besluit van Overmars als een verrassing. “Zijn mededeling viel ons rauw op het dak. Het managementteam heeft geprobeerd hem op andere gedachten te brengen, Marc Overmars was en is nog steeds van grote waarde voor GAE. Hij heeft op pro deo basis veel tijd en energie gestoken in het technische beleid. Zijn werkweken waren eerder langer dan korter dan veertig uur.

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...