KunstHandel zondag op het Grote Kerkhof te Deventer

Spontane, Intieme Pop-up Art Galerie op straat op één van de mooiste pleinen van Nederland. Ontdaan van alle blik op wielen, met een duurzaam, sfeervol en beeldbepalend ontwerp is het nú een betoverende plek voor wie dol is op kunstzinnige schoonheid.

Het hart van Deventer staat zondag 20 augustus vol van bijzondere kunstwerken en -uitingen. Het Grote Kerkhof wordt dan omgetoverd in een podium voor makers, kunstenaars, liefhebbers en kopers. Van glaswerk, schilderijen, beelden, grafisch werk, keramiek, toegepaste kunst tot edelsmeden, modeontwerpen, work-in-progress en alles ertussenin.

Oudere en moderne kunst
Ook voor cultuursnuivers en minnaars van wat nét even anders is, met besef van het middeleeuws geestelijk leven, is er van alles te zien. Eeuwen glijden aan je voorbij en tegelijkertijd sta je in de moderne wereld.

Handelsstad bij uitstek
Het Grote Kerkhof ligt in het kunst- en cultuurkwartier, nabij het EICAS museum en de robuuste beeldbepalende Lebuïnuskerk. Aan de voet daarvan sta je midden in de geschiedenis. Graag tot zondag 20 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...