Kr8-markt voor vrijwilligers in Raalte

Op donderdag 11 oktober van 14.30 tot 16.30 uur vindt de Kr8-markt plaats. Dit is een vrijwilligersmarkt waar mensen die krachten zoeken (maatschappelijk betrokken organisaties) en mensen die kracht leveren (de vrijwilligers) in contact met elkaar komen. De markt is voor alle inwoners van de gemeente Raalte die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk.

De Kr8-markt wordt geopend door wethouder Jacques van Loevezijn, daarna kan iedereen rustig rondkijken en kennismaken met de organisaties en de vacatures. Vindt u op de markt iets dat past bij uw interesse en capaciteiten? Dan levert vrijwilligerswerk veel op: waardering, positieve energie, nieuwe mensen leren kennen of een tussenstap naar betaald werk.

De markt is op donderdag 11 oktober van 14.30 tot 16.30 in Tijenraan. Er zijn niet alleen inwoners aanwezig die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Ook leerlingen op zoek naar een maatschappelijke stage, statushouders op zoek naar een taalstage en mensen op zoek naar een tegenprestatie zijn uitgenodigd. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

De Kr8-markt wordt georganiseerd door het vrijwilligerspunt Raalte-Heino (onderdeel van Wijz Welzijn) samen met het Sportbedrijf Raalte en de gemeente Raalte.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...