Kom weer in beweging bij de Deventer Hockey Vereniging

De Deventer Hockey Verenging start op maandag 31 mei 2021 met Oldstars, een sport- en beweegprogramma van het Nationaal Ouderenfonds. Mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder kunnen hockey gerelateerde oefeningen komen doen onder professionele begeleiding.

Vanaf 31 mei is het mogelijk om kosteloos kennis te maken met Oldstars bij de Deventer Hockey Vereniging. De Oldstars kennismaking bestaat uit een warming up en verschillende beweegvormen om aan je conditie, coördinatie en motoriek te werken. Uiteraard zitten hier ook een aantal hockeyoefeningen bij. Oldstars is geschikt voor vrouwen en mannen van 55 jaar en ouder, ook voor niet-hockeyers. Na afloop kunnen de deelnemers op locatie een kopje koffie te drinken.

Meedoen?

Mensen die willen deelnemen aan de kennismaking op 31 mei kunnen zich inschrijven op www.sportindeventer.nl/oldstars. Hier staat alle informatie over Oldstars. De activiteit wordt georganiseerd tussen 10.00 en 11.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur). Voor deelnemers is het handig om sportieve kleding aan te trekken. Hockeysticks en andere materialen stelt de Deventer Hockey Vereniging beschikbaar.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...