Groeiend ATC Wijhe biedt Zomer Challenge 2021

Dat tennissen momenteel een populaire sport is merken ze ook bij ATC Wijhe. “We hebben afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen”, aldus voorzitter Jetze de Witte. “We stimuleren nieuwe leden om meteen ook een aantal lessen te nemen zodat ze niet alleen al snel een aardige bal kunnen slaan maar ook direct in contact komen met andere leden waar ze verder mee kunnen spelen. Veel beginners zijn zo enthousiast over de lessen die door onze professionele trainers worden gegeven dat ze daarna bij hun blijven trainen en zo snel hun niveau verder verbeteren. Bovendien hebben we een heel gezellige club met betrokken leden”.

Na het succes van vorig jaar biedt ATC Wijhe ook nu weer de Zomer Challenge aan. Deze actie is niet alleen voor voetballers, handballers of andere teamspelers die een aantal maanden willen tennissen maar ook voor anderen die met de tennissport en onze club kennis willen maken.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Bovendien krijgen deze leden ook nog eens 5 tennislessen van gecertificeerde trainers!!

Deelnemers kunnen zich individueel of met teamgenoten inschrijven voor €49 p.p. Voor meer informatie of aanmelden mail actie@atcwijhe.nl, bel 06-15960273 (ledenadministratie) of kijk op de website.

Inschrijven kan tot 6 juni. Let op: er zijn dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Start verkoop bedrijfskavels op bedrijventerrein De Meente Noord in Olst

De gemeente Olst-Wijhe start op 12 juli met de verkoop van bedrijfskavels ...