Kom meer te weten over Salland met de cursus Salland (beter) kennen

Op maandagavond 13 maart 2023 start weer de leukste cursus van Salland! De cursus Leer mij Salland Kennen bestaat uit zes avonden op verschillende locaties met interessante en veelzijdige informatie voor iedereen die meer wil weten over Salland. Elke avond een andere locatie in o.a. Deventer, Olst en Heeten. De cursus wordt in april afgesloten met een dagexcursie door Salland.

Ook deze alweer 12e editie richt zich op Salland als totaal, en legt de nadruk op het landelijk gebied met connecties met de stad Deventer. De organiserende werkgroep wil laten zien hoe mooi Salland is en hoe interessant het verleden, het nu en de toekomst.

Elke van de zes avonden kent een thema: geschiedenis, economie, cultuur en streektaal, bestuur, agrarisch, saamhorigheid in de dorpen, religie en landgoederen. Twaalf deskundige docenten leren u graag Salland (beter) Kennen!

De start is op maandagavond 13 maart in Op Duur in Den Nul om 19.30 uur. De kosten zijn € 150,- inclusief de dagexcursie met lunch. Aanmelden via info@ijssellandschap.nl of 0570-635955

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...