Kerst met harmonieorkest Eendracht

Op woensdag 20 december 2017 geeft harmonieorkest Eendracht een gratis kerstconcert in het Titus Brandsmahuis te Colmschate. Ter opvolging van het succesvolle concert van vorig jaar is het thema van dit jaar: Kan ik iets voor je doen? Hiermee wil muziekvereniging Eendracht op een andere manier kijken naar Kerst. Middels beelden, teksten en liederen wordt er een verhaal verteld over de verschillende kanten van Kerst. Het publiek wordt uitgenodigd om te luisteren, maar vooral ook om mee te zingen met de bekende liederen. Naast muziekvereniging Eendracht zal ook het jeugdkoor The Youngest Voices XL een belangrijke rol spelen tijdens het concert.

Muziekvereniging Eendracht bestaat uit onder andere een harmonieorkest dat op deze decemberavond voor u zal spelen. Het harmonieorkest bestaat uit ongeveer 30 volwassen leden. Zij worden versterkt door leden uit ons eigen leerlingenorkest. Hierdoor krijgt u op 20 december een gevarieerd gezelschap te zien van jong tot oud. Daarnaast zal het jeugdkoor The Youngest Voices XL van zich laten horen. Dit is een combinatie van het jeugdkoor van de Nicolaaskerk te Schalkhaar en het jeugdkoor van de voormalige Titus Brandsmakerk te Colmschate. Zij zullen u ondersteunen bij de bekende liederen, maar ook hun eigen repertoire laten horen. Een tipje van de sluier: we spelen Kan ik iets voor je doen van De Dijk, maar ook Arioso en Air van Back, Let it Snow, Do they know it’s Christmas en Mag ik dan bij jou.

Het Titus Brandsmahuis is open voor publiek vanaf 19:00 uur. Het optreden begint om 19:30 uur en zal ongeveer een uur duren. Entree is gratis. Voor meer informatie zie: www.eendracht-colmschate.nl. Graag tot dan!  Mocht u op woensdag 20 december niet in de gelegenheid zijn om te komen: op zondag 17 december treden we op tijdens Deventer Kerststad. U kunt ons vinden van 14:45 – 15:30 in de Lebuïnuskerk.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...