Kelderfest mogelijk eerste festival 2022

De organisatie van Kelderfest is blij met de primeur van eerste festival in 2022 onder de nieuwe landelijk afgekondigde maatregelen. Het festival, dat plaatsvindt op zaterdag 26 februari in de binnenstad van Deventer, zal enkele organisatorische aanpassingen doorvoeren om de toffe sfeer van het festival te bevorderen.

Covid-19 maatregelen

Conform de maatregelen die per 25 februari a.s. ingaan zal Kelderfest Ondersteboven per direct afscheid nemen van verplichte anderhalve meter placering, het dragen van een mondkapje en het tonen van een coronatoegangsbewijs. Alle shows tijdens Kelderfest zullen binnen de landelijke maatregelen van een evenement met minder dan 500 bezoekers plaatsvinden: dit betekent dat Testen voor Toegang niet meer noodzakelijk is. De organisatie vraagt daarentegen aan eenieder om bezoekers die wel de keuze maken om een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden te respecteren.

Reserveren niet nodig

Waar het eerder nog verplicht was om te reserveren voor het gratis programma, is dat vanaf heden niet meer nodig. De organisatie raadt de bezoeker daarom aan om ruim op tijd voor een act aanwezig te zijn. Hierdoor vergroot je de kans op een goed plekje.

Betaalde en gratis shows

De shows van Mario Batkovic en Meskerem Mees en de gratis toegankelijke lezing van CSI Grote Kerkhof in de Lebuinuskerk zijn geplaceerd maar zonder anderhalve meter afstand. De show van De Arnhemse Meisjes in de Bergkerk is in verband met goed podiumzicht wel op anderhalve meter placering. Voor het gratis programma en de show van Black Flower en DJ Dikke Thomas in het Burgerweeshuis zijn geen vaste zitplaatsen aanwezig en is de vloer zo dansbaar als wat. Stap op onze ‘metrolijn’, haal je ticket in huis en verzeker je van een plekje want de vorige editie was rap uitverkocht.

Tickets: Tickets voor de betaalde shows zijn hier te vinden. Kijk op www.kelderfest.nl voor de volledige line-up van de acts die Kelderfest Ondersteboven tot een onvergetelijke ervaring maken.

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...