Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Molenwijk in Heino van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Molenwijk. In deze tweede – en laatste – fase gaat het om 33 kavels voor de bouw van 7 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 12 rijwoningen. De kavels worden in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer kiezen.  Wethouder Alexander Kreule: “Dit is goed nieuws voor Heino. De belangstelling bij fase 1 was groot, daarom ben ik blij dat we nu kunnen doorpakken met fase 2.”

Informatiebijeenkomst
Op maandag 25 maart is er een informatiebijeenkomst over het nieuwbouwplan en het uitgifteproces. Je bent van harte welkom in BijNe9en in Heino. Aanmelden is verplicht en kan vanaf donderdag 7 maart via www.raalte.nl/molenwijk-heino. Het tijdstip is afhankelijk van de belangstelling en volgt na je aanmelding.

Inschrijving voor loting
Vanaf 25 maart kun je je inschrijven voor een kavel via het inschrijfformulier op www.raalte.nl/molenwijk-heino. Dit kan t/m woensdag 10 april 2024.

Uitgifteavond
De kaveluitgifte is op maandag 15 april om 19.30 uur in BijNe9en in Heino. Aan de hand van de loting wordt bepaald wie er mag bouwen. Diegene die het eerste wordt ingeloot, heeft de eerste keuze voor een kavel.

Over het nieuwbouwplan
Nieuwbouwplan Molenwijk ligt aan de Molenweg in Heino. Het wordt een groene wijk met veel natuur, opvang van water en ruimte om te spelen. Er is plek voor 106 woningen. In fase 1 zijn de eerste 55 kavels uitgegeven. Daarnaast zijn er twee CPO-locaties voor de bouw van 18 woningen uitgegeven. In fase 2 volgen nu de laatste kavels.

Ga voor meer informatie naar www.raalte.nl/molenwijk-heino.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...