Kaartverkoop HOFtheater 18 mei van start

Vanaf woensdag 18 mei 18.00 uur start het HOFtheater met de kaartverkoop voor de komende theaterseizoen. Ruim 80 voorstellingen staan er op het programma.
Dit programma is terug te vinden op www.HOFtheater.nl.

Highlights
Bekende en (on)bekendere cabaretiers staan dit najaar op het podium in Raalte, zoals Rayen Panday, René van Meurs, Martijn Kardol, Nathalie Baartman en natuurlijk de Grote HOFtheater Cabaretavond.
Voor de muziekliefhebbers, en dat zijn er veel in Salland, staan o.a. The Kilkenny’s, Foreverly Brothers, de Heinoos, Fuse, Hendrik Jan Bökkers en vele anderen.
Kinderen kunnen genieten van familievoorstellingen Buurman & Buurman, Koos & Moos, Peppa Pig en het Prentenboekjesfestival met het thema ‘op de boerderij’.
Toneelliefhebbers halen hun hart op bij de voorstellingen van bijvoorbeeld Huub Stapel en Loes Luca.

Er is amusement met Steven Kázan en Jamie, Rob en Emiel en de mooie musical Checkpoint Charlie, waar Stef Bos de liedteksten voor schreef.

De kaartverkoop start op woensdag 18 mei om 18.00 uur. HOFgenoten (vrienden van het HOFtheater) konden al vanaf woensdag 11 mei kaarten bestellen.
Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch via
0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Foto: Sonja Veneman

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene trapt opnieuw af met Roggemaaiersavond

‘Never change a winning team’. Het is zo’n veelgehoorde uitspraak in de ...