Jeugdcompliment Olst-Wijhe 2024 voor Luna Bongers 

Op woensdag 6 maart 2024 ontving Luna Bongers het Jeugdcompliment 2024 van de gemeente Olst-Wijhe. Luna is 16 jaar. Zij ontving een cadeaubon van € 100 uit handen van wethouder Judith Compagner. 

 

Luna is genomineerd door Sportclub Overwetering: “Luna is een belangrijke vrijwilliger voor de vereniging en een voorbeeld voor andere meiden. Ze geeft goed leiding tijdens de trainingen met een goede voorbereiding. Ze helpt niet alleen bij de trainingen maar ze neemt ook echt de leiding over de groep.  

De trainingen worden altijd zorgvuldig voorbereidt door Luna. Ze durft de meiden ook toe te spreken. Naast dat ze training geeft kan de vereniging ook op haar rekenen als scheidsrechter en durft op de fluit te blazen.”  

 

Naast Luna, werden nog drie vrijwilligers genomineerd door Sportclub Overwetering. Het was voor de jury daarom ook niet makkelijke om een keuze te maken. De jury heeft anoniem gekeken naar de motivatie van iedere kandidaat. In goed overleg is Luna unaniem als winnaar uitgekozen. De jury bestond uit drie leerlingen van de Capellenborg en drie leerlingen van de basisschool. De andere genomineerden ontvingen een cadeaubon van € 30. 

 

Wethouder Judith Compagner: “Ik mocht het Jeugdcompliment 2024 uitreiken aan Luna, maar Sportclub Overwetering verdient ook een groot compliment voor hun vrijwilligersbeleid. Zij hebben echt oog voor hun vrijwilligers. Hoe mooi is het dat met hun nominaties, de inzet van jongeren binnen hun vereniging nog meer zichtbaar wordt en wij als gemeente onze enorme waardering kunnen laten zien.” 

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...