JCI Vechtdal organiseert duckrace voor de Wensstichting Vechtdal

3000 bad eendjes te water voor het goede doel.

Op zaterdag 1 augustus organiseert JCI Vechtdal een Duckrace om geld in te zamelen voor het goede doel. Het plan was eigenlijk om de Vechtdal GP te organiseren, een kartrace voor het bedrijfsleven. Dit event kon helaas niet doorgaan in verband met de verscherpte maatregelen. Natuurlijk zijn de jonge ondernemende leden van JCI Vechtdal niet voor één gat te vangen en zijn met een nieuw idee gekomen, namelijk de Duckrace Vechtdal! +/- 3000 eendjes worden te water gelaten vanaf de vechtbrug in Ommen. U kunt ook deelnemen door een eendje te kopen! De eend die als eerste over de finish komt is de winnaar.

Maak kans op een mooie prijs
Iedereen kan deelnemen aan de Duckrace Vechtdal U dus ook…. Dit kunt u doen door één eendje of meerdere eendjes te kopen op www.jci-vechtdal.nl/duckrace, hiermee steunt u ook direct het goede doel! Zaterdag 1 augustus om 12:00 uur worden de eendjes te water gelaten vanaf de vechtbrug in Ommen. ‘Het badeendje dat als eerste over de finish komt wint de race’ aldus Jelmer van Nijen. ‘Degene met het lotnummer van de winnende badeend wint de hoofdprijs van € 400,- euro!’. Ook voor de tweede en derde plek liggen er mooie prijzen klaar!

De Wensstichting
De opbrengst van dit evenement gaat naar de Wensstichting Vechtdal. ‘Dit is een stichting die JCI  Vechtdal heeft opgericht om lokale maatschappelijke initiatieven te ondersteunen’. Dit gebeurt niet door middel van financiële bijdragen, maar door middel van materialen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website www.wensstichting.nl

Georganiseerd door de JCI Vechtdal
JCI Vechtdal (Junior Kamer Vechtdal) bestaat uit een groep enthousiaste leden van 25 tot 40 jaar
uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken. Deze groep van ondernemende jongeren heeft een
bovengemiddelde interesse in zakelijke (en sociale) netwerken en wil daarnaast iets terug doen voor
de maatschappij.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...