Jan Plagman stopt als trainer van het 2e elftal van Wijhe’92

Na dit seizoen legt Jan zijn functie neer als trainer van het 2eelftal. Hij is inmiddels bezig aan zijn 4e seizoen als trainer van het 2e elftal,dat momenteel uitkomt in de 2e klasse B op zondag.

Een moeilijke beslissing

Jan Plagman over zijn besluit: “Omdat het voor mij steeds lastiger wordt om werk met trainen te combineren,heb ik besloten om te stoppen als trainer van het 2e.Een moeilijke beslissing,omdat ik 4 jaar met fantastische groepen heb getraind. Ik wens iedereen het allerbeste toe en vooral een goede gezondheid”.

Nog één glansrijk seizoen

De spelersgroep roemt jan om zijn geleverde werk en gaat er alles aan doen om te zorgen voor een mooi sportief afscheid. “Jan is voor ons erg belangrijk geweest in het opbouwen van een sterk en stabiel elftal met een brede selectie. Hij is een trainer die goed bij de groep past en spelers ook op persoonlijk vlak wil leren kennen. Dit heeft geresulteerd in onze huidige positie op de ranglijst. We staan momenteel op een gedeelde tweede plek met 20 punten uit 10 duels. Als groep gaan we er alles aan doen om glans te gevenaan Jan zijn laatste seizoen”.

Enthousiasme en positiviteit

Namens Wijhe ’92 en het Technische Hart willen we Jan bedanken voor zijn inzet, enthousiasme en positiviteit, wat hij tijdens trainingen, wedstrijden en clubactiviteitenaltijdheeft laten zien. Jan is een echte Wijhenaar én clubman en we hopen hem dan ook nog vaak tegen te komen,zowel binnen als buiten onze vereniging.
Volgend seizoen
Het Technisch Hart zal samen met het 2eelftal op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen.Namens het TechnischHart


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...