Inschrijving fase 2 kavels en woningen Marrisink start

In nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten worden in totaal 35 nieuwe woningen gebouwd. De eerste 19 kavels zijn in 2021 uitgegeven. De gemeente Raalte geeft nu 13 kavels uit voor vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen en sociale huurwoningen. Daarnaast zijn er nog 3 rood voor rood kavels te koop.

Wethouder Alexander Kreule: “Met de uitgifte van deze kavels zetten we een mooie stap in Nieuw Heeten. We zorgen voor een gevarieerd aanbod aan woningen, zodat er voor iedereen iets passends bij zit.”

Eigen architect en aannemer kiezen
De kavels voor de 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 3 rijwoningen worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer kiezen.

Overzicht bouwplan in Nieuw Heeten – Beeld Gemeente Raalte

Informatiebijeenkomst en inschrijven
Op maandag 27 november organiseert de gemeente Raalte een informatiebijeenkomst over het plan en het uitgifteproces. Dit start om 19:00 uur in MFA De Belte in Nieuw Heeten.

Uitgifteavond
De kaveluitgifte is op maandag 11 december om 18.30 uur in MFA De Belte. Aan de hand van de loting wordt bepaald wie er mag bouwen. Diegene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...