Inschrijven voor de Diepe Hel Holterbergloop kan nog tot en met 22 oktober

Nog 8 dagen en dan gaat de 32e editie van De Diepe Hel Holterbergloop van start. Door de omgeving en het uitdagende parcours is de Diepe Hel Holterbergloop voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop. ‘De lopers gaan genieten van de rust van onze mooie Sallandse Heuvelrug in herfstkleuren’, aldus Hans.

Nog niet ingeschreven? Geen paniek! Je kunt je nog inschrijven tot en met 22 oktober 24.00 uur. Schrijf je dus snel in voor de Hemink 10 km, de VolkerWessels Halve Marathon of de Sans-online 6 km Night Run. Denk ook aan de Rabokids Run voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. Inschrijven kan zelfs voor de Rabokids Run tot een half uur voor aanvang van de loop.

ZorgSaam 10 km Kuier… deur De Diepe Hel Wandeltocht
Prachtige vergezichten, de natuur die ontwaakt, geen auto’s en de Diepe Hel als letterlijk hoogtepunt. Op zondagochtend 27 oktober is de Diepe Hel voor een paar uur het domein van wandelaars.
Inschrijven voor de wandeltocht kan nog tot en met 25 oktober aanstaande.

Heb jij de Diepe Hel Holtbergloop app al op je mobiel? Zo niet, download het dan snel. Het is namelijk superhandig. Je kunt alle deelnemers volgen, leuke selfies en filmpjes bekijken en plaatsen, de routes bekijken. En natuurlijk vind je hier veel praktische informatie over tijden, afstanden, routes en uitslagen en veel meer. De app is gratis beschikbaar voor je Android en iPhone.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...