Inhoud 417ste uitzending Salland Sport (13 september 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! Het is het derde weekend van de bekercompetitie en we zullen weer zorgen voor verslag van de wedstrijden en de nodige nabeschouwingen. Ook houden we live de tussenstanden bij en komt het laatste sportnieuws weer voorbij. Daarnaast is ook de handbalcompetitie voor Kwiek weer begonnen.

Bij Rohda Raalte doet Bernard Jansen verslag van de bekerwedstrijd Rohda Raalte – ATC’65. Daarnaast gaan we nabeschouwen met Ozan Ihtiyar van SV Mariënheem en Jeroen Veldwijk van SC Wesepe over de bekerderby die zij afgelopen week speelde. Ook gaan we na 16:00 uur nabeschouwen met Martin Dollenkamp van Heeten. Zij spelen vanmiddag hun derde bekerwedstrijd thuis tegen ABS. Tevens spreken we met Mustafa Aygun over de laatste bekerwedstrijd die zij vanmiddag spelen tegen Robur uit om 14:30 spelen.

Zoals gezegd in de handbalcompetitie voor sommige clubs al weer begonnen. Kwiek 1 heeft gisteren de eerste wedstrijd gespeeld. Ze moesten uit spelen tegen HV Quintus. Vanmiddag hoor je een nabeschouwing over de wedstrijd met de nieuw trainer van Kwiek, genaamd Lars Hogeveen.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles speler Kuipers is een schrijver

Behalve een betrouwbare en getalenteerde linksback blijkt Eagles speler Bas Kuipers ook ...