Informatiebijeenkomst Arusha Wildlife Park in Lettele

In café/zaal De Koerkamp in Lettele was donderdagavond de eerste ontmoeting tussen omwonenden, belangstellenden en de ontwikkelaars van het Wildlife Park Arusha in Salland. Op dit moment alleen nog plannen, maar er komt een haalbaarheidsonderzoek aan die eind dit jaar op tafel moet liggen bij het stadsbestuur van de gemeente Deventer.

Op de avond waren zeker 300 personen aanwezig. De algehele tendens was zeker niet positief. Groot applaus kreeg een vertegenwoordiger van LTO Salland. Die gaf aan met een plan te willen komen om het gebied weer terug te brengen als boerenlandschap. Ook was er veel enthousiasme voor een referendum.

Daar kon D66 wethouder Hartogh Heys het mee doen als referendum partij. De wethouder dacht ook nog even dat hij in Arnhem was in plaats van Deventer. Ook stelde een bezoeker dat er nog een prima plek beschikbaar was langs de A1.

Dat is de plaats voor het nieuwe A1 industrieterrein in Deventer. Er waren op deze avond heel veel onbeantwoorde vragen, die nog specifiek beantwoord moeten worden door de inhoud van het haalbaarheidsonderzoek. Ook moet er een klankbordgroep komen die de omwonenden vertegenwoordigt. De aanwezigen werden uitgenodigd om aan te geven of ze hier aan mee wilden werken.

Foto hieronder: De hoofd verantwoordelijken D66 wethouder Robin Hartogh Heys in het midden, en links  topambtenaar Freek Stein van de gemeente Deventer.

Arusha Wildlife Koerkamp lettele I Arusha Wildlife Koerkamp lettele D Arusha Wildlife Koerkamp lettele B Arusha Wildlife Koerkamp lettele J

Over Salland TV

3 Reacties

  1. The diagnosis is often suspected clinically propecia vs generic

  2. Results in the present study are consistent with these previous findings, and further demonstrate that unacylated ghrelin treatment is associated with activation of GО±i cialis online

  3. Bertram, USA 2022 05 04 23 04 57 propecia vs finasteride Some women take birth control to prevent a pregnancy, while others take it to regulate their periods

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...