Informatieavond vmbo-bovenbouw Carmel College Salland

Op 3 maart a.s. houdt Carmel College Salland een informatieavond over het vmbo-profiel ‘Dienstverlening en Producten’ voor leerlingen en ouders/verzorgers. Dienstverlening en Producten is het beroepsgerichte programma in klas 3 en 4 van het vmbo. Op Carmel College Salland hebben de leerlingen de keuze uit vijf verschillende richtingen: Creatief, Technisch, Commercieel, Groen en Zorg & Welzijn. De informatieavond is voor leerlingen van Carmel College Salland én voor andere geïnteresseerde vmbo-leerlingen in klas 2, die graag willen weten welke bovenbouwprofielen Carmel College Salland aanbiedt.

In klas 1 en 2 is er volop aandacht voor ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?’ en hebben leerlingen in de praktijk kunnen ervaren bij welke arbeidsgebieden hun kwaliteiten, vaardigheden en interesses liggen. Nu moeten leerlingen een richting kiezen voor de bovenbouw, waar ze ook examen in doen. Deze avond is er dan ook volop aandacht voor wat de verschillende richtingen precies inhouden, wat je daar doet en leert en wat je er later mee kan. Bezoekers kunnen in de praktijklokalen ervaren wat de richtingen inhouden. Docenten en leerlingen uit de bovenbouw geven uitleg en zullen alle vragen beantwoorden.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij Carmel College Salland tussen 18.30 en 20.30 uur aan de Zwolsestraat 56, via de ingang bij het schoolplein.

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...