Hulp gevraagd voor chronisch zieke Julia en haar kat

De chronisch zieke Julia uit Schalkhaar is helemaal gek op haar kat Lucky. De 7-jarige kater is continu bij Julia, ook wanneer zij veel pijn van haar ziekte ondervindt. Lucky is er momenteel niet zo goed aan toe. De kater heeft dringend een operatie nodig, wil het blijven leven. De kater lijdt aan het zogenaamde Patella Luxatie. Om zowel Lucky als de 11-jarige Julia te helpen is er een actie opgezet!

Sinds een aantal weken begint Lucky mank te lopen en afgelopen dagen door zijn beide achterpoten te zakken. Hij valt dan om en heeft zichtbaar pijn. Bij de dierenarts kreeg het gezin het vreselijke nieuws te horen dat Lucky lijdt aan “Patella Luxatie”. Hierdoor heeft de kater twee losse knieschijven. Lucky kan alleen geholpen worden met een kostbare ingreep van een orthopedische specialist bij het Medisch Centrum voor Dieren. Deze ingreep kost al gauw 2500 euro.

Voor de chronisch zieke Julia is Lucky de kat waar zij haar hart kan luchten en terecht kan met haar pijn en verdriet. Mocht de operatie van de kat niet doorgaan, is het gezin genoodzaakt Lucky te laten inslapen.

Momenteel is er al meer dan 500 euro opgehaald om de operatie te laten doorgaan. Wilt u ook doneren? Klik dan hier!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...