HOFtheater opent haar deuren voor Shirley van Heck

Na 2 weken gesloten te zijn vanwege de corona maatregelen, mag het HOFtheater weer open. De komende weken staan er enkele voorstellingen op het programma voor maximaal 30 personen. De eerste van dit programma is ‘60 minuten met Shirley van Heck’. Shirley van Heck komt op woensdag 9 december naar het HOFtheater om alles te vertellen over haar werk als paleontoloog.

60 minuten met – Shirley van Heck

In de tour ‘60 minuten met’ zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie.

Op woensdag 9 december is Shirley van Heck te gast. Zij is paleontoloog over de geschiedenis van de aarde. Voordat wij mensen begonnen rond te lopen, had onze aarde er al een geschiedenis op zitten van miljoenen jaren. Shirley van Heck heeft overal ter wereld onderzoek gedaan naar deze oeroude tijd. Als geen ander kan zij een boeiend licht werpen op de geschiedenis van onze aarde. Hoe kijk je naar je dagelijkse omgeving als je gewend bent aan het perspectief van een wereld in miljoenen jaren?

60 minuten met – Shirley van Heck is woensdag 9 december om 20.00 uur te zien in het HOFtheater. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. De tickets kosten €5,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website info of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...