‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop in Wijhe. Voor de winkel van Bij de Boom in de Langstraat kunnen inwoners en bezoekers zich nu met deze uitnodigende slagzin vereeuwigen.

Bij het fraaie bord in de Langstraat (dat er hangt tijdens de openingstijden van de winkel “Bij de Boom”) kan iedereen een foto maken en delen op social media met #hierstroomtdeliefde. Zodoende kunnen ook mensen elders in het land op het idee worden gebracht om Wijhe te bezoeken en hier te verblijven. Ze zullen ervaren hoe gastvrij en rustig het er is en met hun verblijf bijdragen aan de leefbaarheid van de dorpskern. De inzenders van de drie mooiste foto’s maken kans op een leuke prijs die in de eerste week van september wordt uitgereikt.

Medewerkers van Ygdrasil hebben het vrolijke bord in opdracht van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe gemaakt. Hier stroomt de liefde is de campagne die de gemeente Olst-Wijhe en de ondernemersverenigingen in Wijhe en Olst vorig jaar zijn begonnen om aandacht te vragen voor lokale ondernemers en voor producten van dichtbij. Ook is het natuurlijk een uitnodiging voor toeristen om de mooie gemeente Olst-Wijhe te bezoeken.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...