Het weekend van… Wijhe op Salland1!

De Diekdaegen heeft dit jaar een andere invulling. Zo is er kermis op het Van Dedemplein, wordt de kei van Wijhe uitgereikt, is ‘t Langste museum van Nederland dit weekend in Wijhe en is er een speciaal Diekdaegen-pakket. De Diekdaegen gaan dus niet ongemerkt voorbij in Wijhe en dus laat Salland1 dat ook niet zomaar voorbij gaan!

Op zaterdagavond is ‘Welkom in de Feesttent!’ er weer vanaf 21:00 uur. Je kunt platen aanvragen door te appen, maar ook bellen naar de studio is mogelijk op 0572-361088 om in de uitzending te komen. We gaan het feest vieren op de radio!

De zondagen zijn bij dorpsfeesten de familiedag. Dus ook bij Salland1. We zijn er zondagmiddag uiteraard met het familieprogramma ‘De Zondag van Wijhe’ op Salland1 van 16:30 tot 19:00 uur. Daarin gaan we onder andere bellen met de voorzitter van de Diekdaegen: Jeroen Demmers.

Wij zijn voor beide uitzendingen opzoek naar input, zoals bijvoorbeeld interviews met Wijhenaren over de Diekdaegen, de dorp Wijhe en/of iets anders uit Wijhe dat volgens jou de aandacht verdient op de radio! Op die manier kunnen we er een Wijhe’s feest van maken! Andere voorbeelden zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen bijvoorbeeld. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...