Het weekend van… Heeten op Salland1!

Dit weekend is het allerlaatste weekend van… en last, but not least vieren we dit weekend het Weekend van Heeten! De Ponyweek was normaal gesproken nu aan de gang geweest zijn. Helaas gaat ook dit feest niet door.

Op zaterdagavond is ‘Welkom in de Feesttent!’ er voor de laatste keer vanaf 21:00 uur. Optredens zijn welkom aankomende zaterdag! Zo kunnen we het seizoen goed afsluiten! Wil je als band of DJ optreden? Mail dan naar luuk@salland1.nl. Zo wordt het toch een virtueel Pleinpop (het festival dat op zaterdagavond wordt gehouden tijdens de Ponyweek)! Alle andere gekkigheid is welkom via de app. Zo gaan we een virtueel feest vieren met de inwoners van Heeten en de rest van Salland.

De zondagen zijn bij dorpsfeesten de familiedag. Dus ook bij Salland1. We zijn er zondagmiddag uiteraard met het familieprogramma ‘De Zondag van Heeten’ op Salland1 van 16:30 tot 19:00 uur. Daarin gaan we o.a. bellen met Femke van de organisatie van de Ponyweek!

Wij zijn voor beide uitzendingen opzoek naar input, zoals bijvoorbeeld interviews met inwoners uit Heeten, het dorp Heeten en/of iets anders uit Heeten dat volgens jou de aandacht verdient op de radio! Op die manier kunnen we er een Heetens feest van maken! Andere voorbeelden zijn: optredens, interviews, verhalen en spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, of onze Facebookpagina!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Interviews en nabeschouwingen voetbal, handbal, korfbal en basketbal

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week: ...