Het internationale muziekrad: Frankrijk

Bienvenue à la France! Het internationale muziekrad van 1 met Benjamin en De Steerneshow is deze week beland op Frankrijk. Vanwege code oranje mogen we er niet fysiek naartoe, maar virtueel kunnen we wel op reis gaan naar vakantieland nummer 1 volgens de Nederlanders.

We maken, zoals elke week, een muzikale reis door een land. En deze week is het internationale muziekrad dus terecht gekomen op Frankrijk! Er is veel muziek gemaakt in Frankrijk. Denk aan typische Franse artiesten als Julien Clerc en Charles Aznavour, maar ook Daft Punk, M83 en David Guetta komen allen uit Frankrijk. Een breed en veelzijdig scala aan muziek dus. Ook zullen we wat onbekendere platen draaien en leuke platen die juist niet de Franse landsgrenzen zijn overgekomen. Omdat er zoveel mooie muziek is gemaakt in Frankrijk draaien Benjamin Borgman (woensdag 19.00-21.00 uur) en Luuk Steerneman (donderdag 19.00-21.00 uur) beide twee uur lang Franse muziek op Salland1!

Welke Franse tracks wil jij horen? Een vergeten Franse track/artiest? Een track/artiest uit Frankrijk dat in Nederland nooit is doorgebroken? Of een grote track/artiest die zeker niet mag ontbreken? Het mag allemaal. Ook is het mogelijk om een bepaald genre of tijdperk aan te vragen waarop wat dieper kan worden ingezoomd.

Geef je verzoekplaten door via Whatsapp via salland1.nl/app of mail naar benjamin@salland1.nl (voor de woensdaguitzending) of luuk@salland1.nl (voor de donderdaguitzending) en luister woensdagavond vanaf 19:00 uur naar 1 met Benjamin met Benjamin Borgman en donderdagavond vanaf 19:00 uur naar De Steerneshow met Luuk Steerneman op Salland1!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...