Herma van der Wal, voorzitter raad van bestuur, verlaat Dimence Groep per april 2021

Herma van der Wal (1957), voorzitter raad van bestuur, vertrekt per 1 april 2021 bij de Dimence Groep. Van der Wal is sinds 2008 werkzaam als bestuurder bij de Dimence Groep.

Herma van der Wal over haar besluit: “Ik heb er lang over nagedacht en deze zomer heb ik besloten om per 1 april volgend jaar mijn functie neer te leggen om nog wat anders te gaan doen.” Van der Wal gaat haar bestuurlijke ervaring en expertise inzetten voor coaching en begeleiding van zorgbestuurders, zowel voor individuele bestuurders als voor bestuurs- of directieteams. Dit werk doet ze momenteel incidenteel via de NVZD (vereniging van bestuurders in de zorg), waar ze in het bestuur zit met als aandachtsgebied de accreditatie van zorgbestuurders.

Herma van der Wal over haar vertrek: “Ik heb mijn werk altijd met ontzettend veel plezier gedaan omdat de Dimence Groep een organisatie is vol energie en inspiratie waar medewerkers zeer hoge kwaliteit leveren. Ik zal mijn werk, en met name de mensen, missen. Maar ik wil nog een keer een switch maken naar een andere manier van invulling van mijn werkzame leven.”

Wim Boomkamp, voorzitter raad van toezicht, Dimence Groep: “Als raad van toezicht vinden we het jammer dat Herma vertrekt. Wij hebben haar ervaren als een daadkrachtige bestuurder met aandacht en compassie voor de cliënt en medewerkers. De Dimence Groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende instelling in de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein. Er staat een sterke en solide organisatie. Daar heeft Herma van der Wal, met haar stijl van leidinggeven een belangrijke bijdrage aangeleverd. We respecteren dat ze haar werkzaamheden anders wil gaan invullen en wensen haar daarbij veel succes.”

De procedure voor de opvolging van de vacature voorzitter raad van bestuur wordt dit najaar gestart.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...