Heel Mariënheem prachtig versiert tijdens kersttocht!

Het is weer zover! Na een mooi zomerprogramma met activiteiten in het teken van zaaien, oogsten en ontmoeten, is het nu weer tijd voor de winterperiode. Deze staat in het teken van gezelligheid in deze donkere dagen.

Kersttocht: Om in het sfeervolle Mariënheem elkaar te ontmoeten worden er deze kerstperiode vele leuke activiteiten georganiseerd. Een van de hoogtepunten is de kerstocht op 18 december. Het hele dorp zal prachtig verlicht en versierd zijn, helemaal in kerstsfeer.  Er is van alles te zien en te doen onderweg, dus kom allemaal naar Mariënheem en geniet samen met familie en vrienden van alle gezelligheid! Start je wandeling tussen 18.00 en 20.00 uur. De tocht is tot 22.00 uur te bewandelen.

Activiteiten: Andere activiteiten die plaatsvinden in de periode van 1 t/m 26 december zijn onder andere muziek op zondag, een workshop creatief met bloemen en samen aan tafel. Wil je meer weten over alle activiteiten? Houd dan de website van Mariënheem online in de gaten.

 Doel: Samen Leefbaar Mariënheem heeft als doel om jaarlijks in de winter en zomerperiode diverse activiteiten te organiseren voor inwoners van Mariënheem. Dit willen zij in samenwerking en verbinding met het dorp.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...