Grote zomerbrocante op de Worp komende zondag

Zondag 8 augustus heeft de eerste Grote Zomerbrocante van 10 tot 17 uur plaats aan één zijde van de toegangsweg in het Worpplantsoen, aan de overkant van de IJssel tussen het monumentale IJsselhotel en de rotonde.

Het Worpplantsoen is het oudste stadspark van Nederland (1816), schilderachtig gelegen aan de meanderende IJssel met uitzicht op één van de mooiste stadsaanzichten van het land. Omzoomd met lommerrijk groen waan je je een zomerdag lang in een Franse ambiance als god in Frankrijk. Verpozen met een eigen picknickmand in het park, vanuit de muziekkoepel klinken mooie tonen of met een ligstoel genieten op één van de vele strandjes of bij Meadow. Pure zomerromantiek!

Verliefd slenterend over de brocante zie je spontaan bij één van de ruim 40 stands dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt, wat deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout !

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van bohemien, retro en industrieel tot puntgave avant-garde kitsch.

Kortom een dag voor fijnproevers en liefhebbers van brocante en het Franse leven. Met esprit wordt de Worp een zondag lang omgetoverd in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

Met het veerpontje vaar je zo van of naar het hart van de historische binnenstad én op de Worp is het goed(koop) parkeren. En…. als het publiek zich houdt aan de 1,5 meter regel kan op 5 september nog een zomerbrocante plaatsvinden (Er wordt niet getest)

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...