Dode in auto Wijhe is vermiste man uit Deventer

Het lichaam dat gistermiddag werd aangetroffen in een auto in de IJssel bij Wijhe, is van de vermiste man (55) uit Deventer. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

De politie haalde de auto gisteravond uit de IJssel. Al snel was duidelijk dat het ging om het voertuig van de Deventenaar die al enkele weken vermist werd. De politie kon de identiteit van de overleden persoon in de auto gisteren nog niet vaststellen. Vandaag kwam de bevestiging wel.

De man werd vermist sinds 15 juli, toen hij voor het laatst werd gezien in zijn auto op de N337 tussen Deventer en Zwolle. In de afgelopen weken was er onder meer een zoekactie in Herxen, maar dat leverde niets op. De politie is gisteren een flinke tijd bezig geweest met het uit het water halen van het voertuig. De bergingswerkzaamheden trokken het nodige bekijks. De auto die naar boven werd gehaald was met een plastic zeil bedekt.

Heb jij zelf hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0800 0113 (24/7 bereikbaar).

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Sfeervolle Bohemian Ibiza  Markt in Wijhe

Vrijdag 19 juli was de Langstraat in Gastvrij Wijhe het decor van ...