Zaterdag 20 april vindt de tweede editie plaats van de Gezondheidsbeurs Deventer. 

Gezondheidsbeurs Deventer zaterdag 20 april

Ditmaal op het terrein van de overdekte kunstijsbaan van de Scheg in Deventer. Bijna 70 deelnemers zullen hun producten en diensten laten zien op het gebied van Welzijn en Gezondheid. Speciaal voor de (klein)kinderen is de Speelpool tijdens de beurs geopend, zodat ook zij zich goed kunnen vermaken.

In vergelijking met de editie in 2012, is de beurs dit jaar ruimer van opzet en is er een grotere diversiteit aanbieders. Zo is er bijvoorbeeld een wensambulance aanwezig, zijn er een aantal aanbieders op het gebied van gezonde voeding en bewegen  en is er ook aanbod op het gebied van Zorg en Welzijn. Al met al een groot aantal aanbieders van gezondheid in de breedste zin van het woord.  Naast het verstrekken van informatie en medische testjes worden er ook demonstraties gegeven en zijn er workshops.

De beurs biedt ook Deventer sportverenigingen de kans zich te presenteren aan een groot publiek door middels van bijvoorbeeld het geven van demonstraties. Zo zullen verenigingen als TTV Swift, Daventria athletiek, SV Colmschate ‘ 33, SVOD en Sportief Oost Nederland aanwezig zijn op de beurs.

Om de beurs nog interessanter te maken voor een groot publiek is de Speelpool op de kunstijsbaan gratis geopend. Ouders kunnen onbezorgd over de beurs lopen terwijl de kinderen zich prima vermaken in de Speelpool. Al met al een mooi evenement voor een brede doelgroep.

De Gezondheidsbeurs Deventer wordt georganiseerd door een drietal Deventer bedrijven, welke alle drie werkzaam zijn op het gebied van Gezondheid, LifeCare, FysicX en Better Vitality. LifeCare houdt zich bezig met o.a. levensreddende opleidingen, medische keuringen en verzuimbegeleiding, FysicX biedt voor iedereen de juiste zorg met specialisaties op het gebied van fysio- en manuele therapie. Better  Vitality tenslotte geeft persoonlijk advies op het gebied van bewegen en gezonde voeding.

De beurs is op zaterdag 20 april op de kunstijsbaan van de Scheg in Deventer van 10.00 tot 16.00 uur, toegang is gratis.Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...