Gemeente Raalte stelt aanslag toeristenbelasting uit

De gemeente Raalte stelt de aanslag toeristenbelasting tot een nader te bepalen datum uit. Dat betekent dat ondernemers in de vrijetijdseconomie voorlopig geen aanslag over 2019 ontvangen. Met deze maatregel wil het college van B&W ondernemers wat meer lucht geven. Het college van B&W bekijkt later dit jaar hoe om te gaan met deze aanslag.

Deze maatregel volgt op het besluit van vorige week om ondernemers de mogelijkheid te geven uitstel van betaling aan te vragen voor de OZB-belasting bedrijfspanden, rioolheffing en reclamebelasting. De komende periode monitort de gemeente de gevolgen van de coronacrisis voor de lokale economie. Waar nodig treft de gemeente aanvullende maatregelen.

Digitaal noodloket voor ondernemers
De gemeente Raalte heeft op haar website een noodloket voor ondernemers opengesteld. Op raalte.nl/informatie-voor-ondernemers vinden ondernemers informatie over de maatregelen die zijn getroffen om ondernemers te ondersteunen in de coronacrisis. Ook kunnen ondernemers telefonisch contact opnemen met accountmanagers Economische Zaken Pieter Nijland (06 – 1023 3348) en Aniek Spronk (06 – 8359 7596). Ondernemers in de vrijetijdeconomie kunnen terecht bij Paul Kruiper (06 – 1322 6114).


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...