Vorige week woensdag beloofde wethouder Margriet de Jager de communicatie naar de burger over het stadskantoor nog een extra zetje te geven. Die belofte heeft ze gehouden.


Gemeente met extra nieuwsbrief Stadhuiskwartier

Kregen we deze week de OZB aanslag in de brievenbus, zaterdag was er alweer post van de gemeente Deventer. Met dit keer gedrukte adressering, dus van een bedrijf dat gespecialiseerd is in direct mail. En inderdaad, de inhoud een fijne full colour A4 met even in het kort waarom en hoe het met dat dure nieuwe stadskantoor zit. Het is de bedoeling dat u het nog een keertje doorneemt en denkt, prima hoor gemeente vooral doen, dit hebben we nodig in de binnenstad.

De door de gemeente vervaardigde nieuwsbrief informeert u niet over de financiële risico’s die de gemeente neemt. Geen informatie over de door de wethouder beloofde werkgelegenheid voor de Deventenaar. En al helemaal niet over de ondemocratische manier waarop dit door de gemeenteraad moet worden heen geloodst. Een volkspeiling is er onlangs al voor genegeerd, cijfers worden geheim gehouden, en als het misgaat dan mag de burger ervoor opdraaien. De burger betaalt trouwens ook keurig zelf voor deze extra nieuwsbrief.

Over Salland TV

x

Check Also

Salland Vandaag: hoofdpunten uit het nieuws van 30 november

Wat is het laatste en belangrijkste nieuws uit Salland? Dagelijks worden de ...