Na zeventien jaar zijn de Go Ahead Eagles terug op het hoogste niveau. Na een spannende wedstrijd in Volendam is Go Ahead Eagles over twee wedstrijden de betere en promoveert naar de Eredivisie.


Gemeente huldigt GA Eagles

De gemeente biedt Go Ahead Eagles voor de promotie maandagavond een huldiging aan op de Brink, in het hart van de historische binnenstad. Op een groot podium barst rond 18.30 uur het promotiefeest los.

Burgemeester Andries Heidema: “Go Ahead Eagles heeft een geweldige prestatie geleverd en we zijn trots dat Deventer volgend jaar weer in de eredivisie speelt. Niet alleen de spelers maar ook de supporters verdienen na deze prestatie een feest!”. Hoogtepunt van dit feest is de komst van spelers en staf van Go Ahead Eagles. Zij worden rond 19 uur door burgemeester Andries Heidema ontvangen op het podium. Daarnaast is er live muziek en de presentatie is in handen van Rob de Jong en Jan van Ark. Het feest duurt tot 21 uur. Voorafgaand aan de huldiging, maken de spelers een stadsrondrit in een open bus.

De route

Vetkampstraat

Veenweg

Brinkgreverweg

Saxion

Boreel

Emmaplein

Bergkerkplein

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...