De stadsbestuurders van Deventer hebben nog steeds geen antwoord gegeven op de vraag van Adriaan de Mol van Otterlo om de achterliggende stukken voor de berekeningen betreffende de aankoop van kantorengebouw de Leeuwenbrug aan hem te verstrekken.

Gemeente geeft nog geen antwoord op WOB verzoek

In een mail aan de gemeentesecretaris staat het volgende te lezen.

“Ik heb begrepen dat a.s. woensdag inspreekrecht is op basis van het rapport van de Brink Groep. Het zou de discussie bevorderen indien u de informatie verschaft voordat de politieke markt plaats vindt. De Brink Groep heeft tot twee maal toe tijdens de presentatie verkondigd dat er een appels met appels vergelijking heeft plaats gevonden. Ik betwijfel hun stelling ten zeerste”.

“Verder vermoed ik dat de Brink Groep uw berekeningen niet eens getoetst heeft op aannames en dat er helemaal geen analyse heeft plaats gevonden. Dit zou zeer betreurenswaardig zijn, want dit was de duidelijke opdracht van de Raad. U kunt mijn vermoedens wegnemen door de achterliggende cijfers openbaar te maken. Indien die er niet zijn, kunt u dat dan ook aangeven”. Het verzoek waar het om gaat kunt u hier lezen.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...