Geen Sallandse Wandelvierdaagse dit jaar

Vorig jaar werd er al bekend gemaakt dat er dat jaar geen Sallandse Wandelvierdaagse zou komen door de corona-maatregelen. Nu is binnen de organisatie besloten dat er ook dit jaar geen Wandelvierdaagse georganiseerd kan worden in de ouderwetse vorm. Ook dit jaar zal er een Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse worden georganiseerd.

De organisatie heeft vier routes in de vorm van een achtje ontwikkeld. Dit biedt je de mogelijkheid om na tien kilometer wandelen te besluiten te stoppen met de route en neer te strijken op een Sallands terras of door te lopen over nog eens tien prachtige kilometers door het lommerrijke Salland om dan alsnog op datzelfde terras een welverdiende versnapering tot je te nemen. En dat vier dagen lang! In een periode die jezelf schikt.

Doordat het wandelen in de afgelopen jaren een enorme boost heeft gekregen, melden zich ook steeds meer mensen aan voor een Alternatieve wandeltour. Sinds 1 augustus is er een nieuw routeboek gemaakt met daarin vier uitgezette wandeltochten. De tochten zijn elk 20 kilometer en ook weer uitgezet als ‘achtjes’, dit komt omdat ze dan makkelijker op te breken zijn voor de gezinnen die bijvoorbeeld met kinderen lopen.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...