Gastvrij Wijhe zet winnaars fietspuzzeltocht in de prijzen

De drie winnaars van de fietspuzzeltocht van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe hebben vrijdagavond op het Van Dedemplein hun prijs in ontvangst genomen. Zij ontvingen een waardebon van 25 euro vergezeld van een bloemetje van Albert Heijn Boomgaard.

Eef en Gerry Hogeboom en Eva van ’t Land uit Wijhe en Henk en Joke Kieftenbeld uit Raalte kwamen bij de loting als winnaars uit de bus. Erik-Jan Berends, maker van de route en voorzitter van de PR-commissie van Gastvrij Wijhe, feliciteerde de winnaars en overhandigde hen de prijzen op de gepaste anderhalve meter afstand. De puzzeltocht telde in totaal 34 deelnemers. Dertig hadden de afgebeelde foto’s in de juiste volgorde geplaatst.

Etappes

Berends heeft het eerste exemplaar van de gloednieuwe fietsroute Rondje Gastvrij Wijhe begin juli overhandigd aan wethouder Jan Olthof. De hele route is 64 kilometer lang, maar wie dat té lang vindt, kan ook kiezen de tocht in twee etappes te rijden. De noordelijke route richting Windesheim is 36 kilometer, de zuidelijke naar Olst 41 kilometer. Met de fietskaart wilde ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe inwoners en bezoekers een activiteit bieden in deze zomerperiode waarin alle evenementen zijn afgelast.

Verkooppunten

De fietskaart blijft echter gewoon voor 2,95 euro verkrijgbaar. In Wijhe is de kaart te koop bij: Albert Heijn Boomgaard, DA Drogisterij en Parfumerie Bourquin, Eethuis Wijhe, Elferink Mode, Frank’s Bloemenhoek, Bakkerij Jolink, Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe, MICO Mode, Café de Oranjerie, Primera Schippers, Bij Schulten en Tegelhuys Wijhe. Logtenberg op de Boerhaar biedt de kaart aan en in Olst is de fietskaart verkrijgbaar bij Logt Tweewielers, Ripperda Tweewielers en in het Holstohus. Ook op diverse punten buiten de gemeente Olst-Wijhe wordt Rondje Gastvrij Wijhe inmiddels verkocht

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...