Een vol Carnavalsweekend op Salland1 met o.a. de Carnaval top 11 X 11!

Carnaval ziet er dit jaar natuurlijk anders uit. We weten allemaal waarom. Carnaval gaat echter wel door! Je kunt andere feestdagen zoals Kerstmis en Pasen ook niet afschaffen. Salland1 brengt dit weekend daarom veel carnavalsprogramma’s. Vrijdag is Carnavals pre-party te horen. Zaterdag is de Carnaval top 11×11 te zien en te horen samen met de Iesselzotten vanuit Olst. Tot slot is zondag Kleintje Carnaval te horen!

Carnaval top 11×11

Samen met CV de Iesselzotten uit Heuidarp (Olst) zendt Salland1 de Carnaval top 11×11 uit op radio en TV. In deze lijst hoor je de 121 beste carnavalskrakers volgens het stemmende Sallandse publiek! Een groot deel van de lijst is inmiddels al bekend. Alleen de top 11 blijft tot de uitzending geheim. De lijst is via deze link te vinden. De lijst wordt o.a. gepresenteerd door Marco ten Kate, De Lepelaars, de Zingende Badmutsen en Salland1 presentatoren. Naast de lijst hoor je op elk half uur het ludieke Iesselzotten journaal, wordt er contact gelegd met carnavalsvierende luisteraars, kun je uitzending bijwonen via Zoom en wordt er verslag gedaan van andere carnavalsactiviteiten in de regio. Zo gaan we langs in Lemerlerveld waar o.a. de 11-prinsentocht plaatsvindt en een online bingo wordt gehouden. Na de carnaval top 11×11 zal er een afterparty met DJ Wesley zijn! Je hoort en ziet de Carnaval top 11×11 zaterdag 13 februari van 11:00 tot 01:00 uur via Salland1 radio en tv. Ook heeft de Iesselzotten een eigen livestream. De nummer 1 van de lijst is om 23:11 uur te horen waarna de afterparty start!

Carnavals pre-party

Zoals ieder jaar is op vrijdagmiddag de Carnavals pre-party te horen! Luuk Steerneman en Stefan van Riel verzorgen de perfecte warm-up voor het carnavalsweekend op weg van de laatste werkdag van de week naar huis! In de pre-party hoor je wat er op het programma staat bij de Sallandse Carnavalsverenigingen middels het trekken van lootjes, kun je altijd inbellen op 0572-360188 met of zonder enige reden, verzoekjes aanvragen via de app en hoor je natuurlijk louter carnavalsmuziek! Tevens gaan we tijdens de uitzending in ieder geval bellen met de Sökkestoppers uit Heino over de plannen van aankomend weekend! De carnavals pre-party wordt vrijdag 12 februari uitgezonden van 16:00 tot 19:00 uur.

Kleintje Carnaval

In veel Sallandse carnavalsdorpen wordt op zondagmiddag Kleintje Carnaval gevierd. Omdat dat nu niet kan, zal Salland1 een Kleintje Carnaval verzorgen voor het gehele gezin! Net als in de pre-party kun je altijd inbellen voor zin en onzin op het nummer 0572-360188, verzoekjes aanvragen via de app en hoor je louter carnavalsmuziek! Tevens gaan we bellen met de Weteringzotten uit Boskamp over o.a. de opgezette plannen van dit weekend die helaas niet door konden gaan, de vlagdag, hoe bouwgroepen het carnavalsjaar hebben beleefd en of er al plannen zijn voor volgend jaar. Daarnaast hoor je de Carnaval top 40 in het top 40 Hitdossier. Natuurlijk is het zondag ook Valentijnsdag… Heb je tijdens een eerder carnaval iemand gezien die je eigenlijk best wel heel erg leuk vindt? En/of weet je niet meer wie het was of heb je geen naam of nummer? Dan gaan we zondag er naar opzoek! Stuur even een mail of app naar de studio en wie weet wat ervan komt… Kleintje Carnaval is zondag vanaf 14:00 uur de gehele middag te horen op Salland1!

Tips of ideeën?

Heb je nog tips of ideeën voor de carnavalsuitzendingen van dit weekend? Of heb je nog een activiteit of evenement dat je Coronaproof houdt? Laat dat even weten en mail het naar luuk@salland1.nl en wie weet bellen we je wel of komen we bij je langs om verslag te doen!

Volledige radio programmering dit weekend

  • Vrijdag 16:00-19:00 uur: Carnavals pre-party
  • Vrijdag 19:00-21:00 uur: Monk’s Business
  • Zaterdag 9:00-11:00 uur: Goedemorgen Salland met Richard Ardesch
  • Zaterdag 11:00-01:00 uur: Carnaval top 11×11
  • Zondag 9:00-12:00 uur: Religieus Programma
  • Zondag 12:00-14:00 uur: HitMemories
  • Zondag 14:00-19:00 uur: Kleintje Carnaval
  • Zondag 19:00-22:00 uur: Hollands op Zondag
  • Zondag 22:00-24:00 uur: Hollands op non-stop

Niet in elk programma wordt carnavalsmuziek gedraaid. Tevens is op de overige uren de reguliere non-stop programmering te horen.

Radio en TV ontvangst

De carnaval top 11×11 is tevens ook op de TV te volgen! De kanalen zijn bovenin deze pagina te vinden. Tevens is de stream op deze website te bekijken.

Salland1 radio is te ontvangen op 105.1 en 105.7 FM, 104.1 FM op de kabel, via DAB+ kanaal 7B, salland1.nl/luisteren en uiteraard de stream op de website.

Hopelijk wordt het toch nog een mooi alternatief weekend carnaval, alaaf!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...